Werk& Ouderschap
Tools

De Tijdbaas test

donderdag 22 augustus, 2022
#e5ce20

Graag brengen we de Tijdbaas test van onze partner Stichting Voor Werkende Ouders onder je aandacht.

De Tijdbaas test is speciaal ontwikkeld om werkende ouders in één klap meer bewust te maken van hun tijdsbesteding en daarmee hun vitaliteit een boost te geven. Het is een snelle scan (+/- 5-10 min) waarmee medewerkers in jouw bedrijf veel inzicht krijgen in hun tijdkeuzes en welk archetype ze zijn. Zijn ze een Tijdkluns, een Tijdverkwister, een Tijdmorser, een Tijdregelaar, een Tijdmanager of een Tijdbaas? Waar kunnen ze tijd besparen en hoe krijgen ze meer energie?

Naast de uitslag krijgen ze praktische tips die hen op weg helpen naar meer tijd en meer vitaliteit. Wil je een algemeen beeld krijgen van de tijdsbesteding van jouw medewerkers? Dat kan! Met een kosteloze pilot in de vorm van een workshop tijdens de lunch. Neem hiervoor contact op met info@voorwerkendeouders.nl.

Nodig je medewerkers uit de test gratis te doen op tijdbaas.nl.

Vergelijkbare artikelen

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!