Over Werk&

Wij geloven in ruimte
voor het combineren van Werk& andere belangrijke dingen in het leven

Waarom Werk& er is

Wij geloven dat als er ruimte is voor mensen om hun werk te kunnen combineren met andere belangrijke onderdelen van het leven, dit een positieve impact heeft op zowel het individu, als de organisaties waarvoor zij werken en de maatschappij waarin zij leven.

Het leven bestaat (meer dan ooit) uit verschillende onderdelen waaraan we aandacht (tijd en energie) willen besteden. Vaak neemt werk hier een groot aandeel van in. Door verschillende fasen, rollen en gebeurtenissen in het leven, kan de behoefte m.b.t. de verdeling (tijdelijk) veranderen.

Ons doel is dat mensen de ruimte ervaren…
– om invulling te geven aan hun werk (en daarmee hun leven)…
– op de manier die bij hen past…
– gedurende verschillende fasen, rollen en/of gebeurtenissen in het leven.

Wat Werk& doet

Werk& is een aanjager, bewustmaker, agendasetter, een beweging. We inspireren, activeren en bieden nieuwe perspectieven. We zijn er voor HR-professionals en leidinggevenden. We leren van en met elkaar, bouwen kennis op en activeren.

Bewustwording, visie en cultuur vormen de eerste stap naar veerkrachtig werkgeverschap -en werknemerschap. Vervolgens vormt maatwerk in flexibel werken een belangrijke sleutel. Werk& helpt werkgevers naar meer flexibiliteit in mindset én uitvoering.

Hoe Werk& dat doet

Werk&…
– ondersteunt organisaties bij onder meer work/life balance vraagstukken en de invoering van flexibel werken
– helpt om bewustwording te vergroten en draagt bij aan meer begrip en flexibiliteit in mindset én uitvoering
– informeert, adviseert en begeleidt, onderzoekt, creëert inzicht, inspireert en geeft richting met concrete voorbeelden, tips en tools
– deelt kennis en praktijkverhalen
– initieert projecten, campagnes, bijeenkomsten en netwerken

Van & met

Werk& is een initiatief van Qidos.

We werken onder meer samen met Werk&Mantelzorg, MantelzorgNL, WOMEN Inc., Voor Werkende Ouders en VDRS.

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!