Thema's

Waarmee het werk gecombineerd wordt verschilt sterk per medewerker. Zoveel levens, zoveel verhalen! Het kan veroorzaakt worden door levensgebeurtenissen, zoals de geboorte van een kind, een scheiding, mantelzorg, ziekte of overlijden. Maar ook door nieuwe interesses of doelen, zoals bij de ambitie voor een opleiding of het doen van vrijwilligerswerk.

Werk& bundelt de voorbeelden per thema, maar het mooie nieuws is: de tools en oplossingen zijn voor alle thema’s gelijk! Het gaat immers om het creëren van ruimte voor de combinatie, ongeacht waarmee het werk gecombineerd wordt. 

Werk&
Ouderschap
Hoe faciliteer je medewerkers die werk met de zorg voor kinderen combineren?
Werk&
Mantelzorg
Steeds meer medewerkers combineren hun werk met de zorg voor een ander.
Werk&
Rouw
Wat kan je als werkgever of collega betekenen voor medewerkers die een dierbare verliezen?
Werk&
Ziekte
Het omgaan met een langdurige ziekte kan veel impact hebben op de werksituatie.
Werk&
Overgang
Meer dan de helft van de vrouwen in de overgang ondervindt hinder op het werk. Lees meer over hun behoeften, zoals steun van de leidinggevende.
Werk&
Autisme
Het combineren van Werk& Autisme brengt vaak speciale behoeften met zich mee.

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!