Werk& Visie Carroussel

Met deze tool helpen we je om jullie ambitie te formuleren en hierbij een aanpak en acties te benoemen. Inspirerend & Interactief. Kort en krachtig. Zo creëer je als werkgever de ruimte voor medewerkers om werk te kunnen combineren met andere belangrijke onderdelen van het leven.

De Tijdbaas test

De Tijdbaas test is speciaal ontwikkeld om werkende ouders in één klap meer bewust te maken van hun tijdsbesteding en daarmee hun vitaliteit een boost te geven. Het is een snelle scan (+/- 5-10 min) waarmee medewerkers in jouw bedrijf veel inzicht krijgen in hun tijdkeuzes en welk archetype ze zijn.

Werk& Weekly Workout

De Werk& Weekly Workout is een tool om zowel individuen als teams het gesprek met elkaar aan te laten gaan over de combinatie van Werk& situaties, ervaringen en levensgebeurtenissen die privé spelen. Na aanmelding ontvang je, gedurende een maand, iedere maandag een mail met de challenge van die week.

Ervaringsmodule Autisme

In deze ervaringsmodule proberen we je te laten ervaren hoe het is om te werken als je autisme hebt.

Handreiking ‘Hoe werkt rouw?’ – CNV

1 op de 10 werkenden die een dierbare heeft verloren, krijgt een burn-out door de combinatie rouw en werk. 21% krijgt te weinig steun van zijn werkgever om goed te kunnen functioneren. Een kwart kan langere tijd niet goed functioneren.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!