Werk& Mantelzorg

Online Webinar: Proeverij ‘Mantelzorgvriendelijk werken loont!’

dinsdag 10 september, 2024

Periodiek organiseert Werk&Mantelzorg een online webinar speciaal voor werkgevers, HR Professionals en leidinggevenden.

Eén op de vier werknemers combineert werk met mantelzorgtaken. Door corona is de zorg overbelast, waardoor veel mantelzorgers zich geroepen voelen extra taken op zich te nemen.

Ook werkgevers hebben het zwaar te verduren in deze coronatijd. Toch kun je relatief eenvoudig uitval, ziekteverzuim en verminderde productiviteit van werknemers met zorgtaken voorkomen.

Doel van het webinar is om concreet te maken hoe jij met dit thema aan de slag kunt. Ga in gesprek en bespreek samen wat nodig is om deze combinatie vol te houden. Denk hierbij aan flexibele arbeidsomstandigheden en maatwerkoplossingen. Deze relatief kleine investering levert jou en je medewerker veel op.

Meld je nu kosteloos aan!

 

0

Vergelijkbare events

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!