#756fdb

Werk& Rouw

Daar waar werk en privé onafscheidelijker zijn dan we denken en misschien wel willen, is dat vanuit het oogpunt van rouw helemaal een onmogelijke opgave. Rouw gaat over emoties, en we weten op de werkvloer vaak niet goed hoe met emoties, laat staan rouw, om te gaan.

Rouw kan bij andere mensen een gevoel van ongemak of onmacht oproepen. We willen zo graag fixen, dan is het probleem opgelost. Verlies kan niet worden opgelost, en daar wordt door de rouwende ook niet om gevraagd. De oplossing is het bieden van een luisterend oor en het geven van ruimte, en het kunnen verduren dat je niet kunt oplossen.

Werk& Rouw helpt bij het vinden van ruimte

Werk& Rouw is een platform dat door het delen van persoonlijke verhalen zichtbaar maakt hoe rouw en werk met elkaar verweven zijn. We geven concrete handvatten hoe rouw op de werkvloer een plek te geven. Dat doen we graag samen: voor elkaar, door eenieder.

Laat je inspireren

Maak gebruik van tips en adviezen van ervaringsdeskundigen op het gebied van rouw op het werk. Lees, luister en verdiep, zodat je collega’s op het werk kan ondersteunen die met rouw te maken hebben.

Werk

&

Rouw

Rouw is grillig: je kunt denken ‘het gaat goed’ en 5 minuten later gaat het even niet meer goed.

- Irene Koedijk
Health Officer, rouwcoach en ervaringsdeskundige
Irene Koedijk Werk& Rouw

Doe & denk mee!

Inspireer anderen, geef je mening, deel je visie en werk mee aan oplossingen tijdens onze Werk& Events.

We hebben helaas geen events kunnen vinden.

Podcast

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!