Werk& Autisme
Tools

Ervaringsmodule Autisme

maandag 22 mei, 2022
#dd9933

Hoe is het voor iemand met autisme om in een werkomgeving te functioneren vol met prikkels? Hoe komen omgevingsgeluiden binnen bij mensen met autisme? Hoe ervaren zij sociale interactie? Handig toch, dat mensen met autisme vaak oog voor detail hebben? Of is dat soms ook best lastig?

In deze ervaringsmodule proberen we je te laten ervaren hoe het is om te werken als je autisme hebt.

Goed om te weten: er zijn veel verschillende vormen en gradaties van autisme. Waar de ene persoon met autisme prima sociale relaties kan aangaan, is dat voor een ander echt een grote uitdaging. De opdrachten in deze experience geven een indruk hoe iemand met autisme de wereld om zich heen kán ervaren, maar dit hoeft dus niet voor elk persoon met autisme zo te zijn.

Vergelijkbare artikelen

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!