Werk&
Tools

Implementatiewijzer flexibel werken

dinsdag 21 augustus, 2021
E-book Implementatiewijzer Flexibel werken

Het kabinet roept werkgevers op om werknemers zo veel mogelijk thuis te laten werken. Dat heeft impact op organisaties. Juist nu kun je als werkgever laten zien wat je waard bent voor je medewerkers. Hoe zorg je voor goede energie en balans nu werk en privé moeiteloos in elkaar overlopen? Welk type leiderschap is wenselijk? Hoe houd je medewerkers verbonden met elkaar? Hoe werk je op een goede manier digitaal met elkaar samen? Vaststaat dat er geen blauwdruk bestaat, elke organisatie verdient een maatwerk aanpak. Toch zijn er overeenkomsten die voor elke organisatie belangrijk zijn. En: er komt een post-coronatijd. Dan zal de balans tussen werken op kantoor of op afstand voor altijd veranderd zijn. Een gedragen visie en aanpak op flexibel samenwerken is daarom cruciaal – nu meer dan ooit. De Implementatiewijzer Flexibel Werken geeft volop inspiratie, aanpak en praktische handvatten.

Vergelijkbare artikelen

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!