Werk& Mantelzorg
Nieuws

VNO-NCW en MKB-Nederland tekenen intentieverklaring werk en mantelzorg

dinsdag 21 november, 2021
#00a0e0

Werkgevers spelen een belangrijke rol bij de ondersteuning van mantelzorgers en de overgrote meerderheid van de werkgevers voelt ook zich verantwoordelijk voor een goede combinatie tussen arbeid- en zorgtaken voor hun werknemers.

VNO-NCW en MKB-Nederland erkennen het belang van mantelzorg en tekenden daarom samen met de ministeries SZW en VWS én Werk&Mantelzorg een intentieverklaring om een bijdrage te leveren aan het agenderen van het thema en daarmee de discussie in ondernemingen te bevorderen. Ook willen ze ondersteunen bij het delen van ervaringen en inzichten met betrekking tot de combinatie werk en mantelzorg in ondernemingen. Lees hier meer over de intentieverklaring

Vergelijkbare artikelen

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!