Werk&
Tools

Werk& Visie Carroussel

dinsdag 22 augustus, 2022

In 4 stappen van Ambitie naar Aanpak en Actie!

Onze visie op Werk&…

Je wilt als werkgever op een inspirerende manier een impuls geven aan modern werkgeverschap: samenwerken aan resultaten vanuit professioneel vakmanschap. Medewerkers hebben in jullie organisatie de ruimte om een passende balans te vinden tussen werk en de vele andere aspecten van leven. Ze zijn hierdoor vitaal, hebben plezier in het werk, zijn gemotiveerd en hebben waardevolle bijdrage aan de doelen van jouw organisatie.

Met deze tool helpen we je om jullie ambitie te formuleren en hierbij een aanpak en acties te benoemen. Inspirerend & Interactief. Kort en krachtig. Zo creëer je als werkgever de ruimte voor medewerkers om werk te kunnen combineren met andere belangrijke onderdelen van het leven.

We wensen jullie veel energie bij de aanpak en acties om jullie ambitie waar te maken!

Vergelijkbare artikelen

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!