Werk&
Tools

Werk& Weekly Workout

dinsdag 22 augustus, 2022

Uit onderzoek blijkt keer op keer dat het ‘goede’ gesprek van medewerkers met hun leidinggevende en collega’s essentieel is om de combinatie tussen Werk& andere belangrijke zaken in het leven beter mogelijk te maken. Dit gesprek is immers het startpunt van de o zo belangrijke ervaren aandacht, waardering, begrip en steun én voor het informeren over en samen vinden van (maatwerk)oplossingen.

De Werk& Weekly Workout is een tool om zowel individuele medewerkers, leidinggevenden en teams het gesprek met elkaar aan te laten gaan over de combinatie van Werk& situaties, ervaringen en levensgebeurtenissen die privé spelen.

Na aanmelding ontvang je, gedurende een maand, iedere maandag een mail. Naast een micro-learning vol inspiratie en tips, krijg je iedere week een challenge.

Ga je de uitdaging aan? Nodig vooral ook je team, leidinggevende of anderen uit om mee te doen met de workout!

Uiteraard kan je je ieder gewenst moment ook weer afmelden.

Vergelijkbare artikelen

Doe en denk mee, met Werk& Events

Wil jij ook bijdragen aan de maatschappelijke beweging over hoe we omgaan met de combinatie werk en leven? Discussieer mee, laat je inspireren, geef je mening en leer tijdens één van onze bijeenkomsten.

Volg ons op social media

Werk& is volop in ontwikkeling

en wordt in co-creatie met werkgevers en experts gemaakt. Wil je op de hoogte blijven en/of op een andere manier meedoen? Laat het ons vooral weten!